ЗА НАС

Здравей, приятелю, 

Позволи ми да ти разкажа историята за това как започнахме компанията Sleep Magic с моя бизнес партньор.

Всичко започна от появата на проблеми със съня ми. 

Когато за пръв път започнах да не мога да заспивам, мислех, че всичко това е временно. Мислех “всичко ще се оправи след седмица и ще бъде наред”.

Обаче нещата не се оправиха - точно обратното. Качеството на съня ми падаше все повече и повече, докато накрая не започнах да спя едва 4 часа на вечер. И това не са 4 часа качествен сън, а по-скоро сън през който се будиш непрекъснато и когато се събудиш сутринта се чувстваш ужасно.

Нямах енергия за почти нищо. Спрях да ходя на фитнес, започнах да имам не повече от час-два фокусирано време през деня си. Това повлия сериозно на качеството на работата ми.

Но проблемите не бяха само това - започнах все по-често да се чувствам депресиран, да се питам дали съм на прав път и да се ядосвам за дребни неща. Започнах и да се карам с близки хора за незначителни проблеми.

Като цяло, това, което ми се случи, беше значително спадане на качеството на живота и работата ми. И всичко това от един сън! Никога не съм вярвал, че той може да окаже толкова голямо влияние върху целия ми живот.

Но се оказа точно така. От липсата на енергия през раздразнителността до липсата на фокус - всичките тези проблеми се появиха, когато престанах да се наспивам.

Тогава започнах да търся решение на този проблем. Първото такова, което открих, бяха магнезият и мелатонинът, които се пият преди лягане.

Магнезият се пие, за да успокой нервната система, докато мелатонинът е хормонът, който се отделя вечер и от него ти се приспива. Пиех и двете няколко дни, като проблемът със съня ми се оправи в някаква степен, но все още не можех да заспивам лесно и се будех през нощта.

Впоследствие пробвах и с леки физически тренировки преди лягане, както и различни типове чай за приспиване. И те подействаха, но отново само частично. Имах чувството, че нищо не може да ми помогне и съм обречен на некачествен сън.  

Тогава разбрах за очилата за блокиране на синя светлина. Синя светлина е светлината, която се отделя от устройства като смартфони, телевизори, лаптопи.

Всички подобни устройства, които използваш, излъчват така наречената синя светлина, която натоварва очите и нарушава зрението ти, но прави и нещо много по-зловещо. Ако си подложен на синя светлина вечер, тя кара тялото ти да смята, че още е ден.

Съответно последното не отделя достатъчно мелатонин и не ти се приспива. От там идват и проблемите с трудното заспиване и некачественият сън.

Казах си “какво толкова, защо да не пробвам и това, може пък да проработи”. И си купих такива очила от една американска компания.

Когато пристигнаха, прочетох инструкциите и видях, че очилата трябва да се носят 2 часа преди лягане. Смисълът беше, че точно това е периодът, в който се отделя най-много мелатонин - тоест, ако блокираш синята светлина, тялото ще започне реално да отделя този хормон и това улесни съня и ще подобри качеството му.

Все пак бях скептичен. Първата вечер ги сложих за няколко часа преди лягане. Когато си легнах, спах като къпан и дори се събудих в 8 сутринта абсолютно натурално (нещо, което не ми се беше случвало от поне 3 месеца). Втората вечер се събудих един през нощта, защото ми се ходеше до тоалетна, но това си остана единственото ми събуждане за тази нощ.

Следващите няколко дни спах перфектно. Чувството беше невероятно! И най-интересното е, че нямаше нужда да променям лайфстайла си - успях да запазя навика си да си “джиткам” на компютъра, преди да заспя.

Бях чел някъде, че 80% от хората в големите градове имат проблеми със съня. Част от тях дори не го осъзнават, като си мислят, че всичко е наред със съня им. Но не е. Научно доказано е, че ако в продължение на 2 седмици спиш по 6 часа на ден, накрая на втората седмица ще имаш енергия като на човек, който не е спал 24 часа. Оттам проблемите с продуктивността, раздразнението, фокуса и т.н.

И в този момент реших, че трябва тези очила да достигнат до повече хора. И реших аз да ги произвеждам, като споделих идеята с един от най-добрите си приятели. 

Така се родиха очилата Sleep Magic. Те съчетават в себе си полезност  и секси излъчване, за да ти дадат нещо, което можеш да носиш по цял ден и ще ти осигури сънят, от който имаш нужда, за да си отпочинал, продуктивен и готов за действие.

И още нещо - реших да дам възможно най-голямата гаранция на хората, който предприемат действие днес. Ако ти си един от тях и закупиш очилата Sleep Magic като ако до 30 дни не изпиташ огромно подобрение в съня си, не само ще ти върна парите, НО И ЩЕ ПЛАТЯ ДОСТАВКАТА ОБРАТНО ДО СКЛАДА НИ.

Такава гаранция не се дава от човек, който продава продукт, който “не работи”.

Повече за продукта можеш да видиш тук -  http://thesleepmagic.com/

Приятно заспиване!

От създаделите!